Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (PROJECCIONS DE CINEMA)

Novetat!!
BCN FILM FEST – Projecció “Soñadores”
Logo de l'activitat BCN FILM FEST – Projecció “Soñadores”

Dimarts de 19 a 21 h

26 d'abril de 2022

Espai: Sala M. A. Capmany

El Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi (BCN FILM FEST) proposa una selecció de pel·lícules del panorama internacional relacionades en un sentit ampli amb la literatura i/o la història. Seguint aquest criteri, la programació de la Secció Oficial està dedicada, de manera preferent, a les adaptacions d’obres literàries, les produccions amb rerefons històric i els films biogràfics sobre personalitats rellevants.

Aquest any, la secció IMPRESCINDIBLES del BCN FILM FEST 2022 està centrada en JEREMY THOMAS, el productor de títols com El último emperador, Soñadores, El cielo protector…

El Pati Llimona participa en aquesta secció amb la projecció de Soñadores, de Bernando Bertolucci. Us hi esperem, el dimarts 26 d’abril, a les 19 h.

Preu: Gratuït

Dimarts
26/04/2022
Novetat!!
Io sono il sole + diàleg amb la directora
Logo de l'activitat Io sono il sole + diàleg amb la directora

Dimarts de 19 a 21 h

5 d'abril de 2022

Espai: Sala M. A. Capmany

Professor/a: Gambarelli, Ilaria

El dimarts, 5 d'abril, a les 19 h, el Pati Llimona acull l'estrena en Barcelona del documental Io sono il sole, segon llargmetratge d'Ilaria Gambarelli.
La directora assistirà a l'acte i, posteriorment a la projecció, hi haurà la possibilitat de dialogar amb ella.

Io sono il sole es va estrenar en la Selecció Oficial Odesa International Film Festival 2020 i va guanyar premis i reconeixements en diferents festivals nacionals i internacionals.

Ilaria Gambarelli és una cineasta italiana guardonada amb el títol de direcció de cinema del CECC de Barcelona. El 2013 va fundar la productora Aretusa Films i des d'aleshores combina la realització, la producció i la docència.
Aquest trimestre impartirà al Pati Llimona el Taller pràctic de realització d'un curtmetratge de ficció.

Preu: Gratuït

Dimarts
05/04/2022
Novetat!!
La hija de un ladrón
Logo de l'activitat La hija de un ladrón

Dimarts de 19 a 21 h

1 de febrer de 2022

Espai: Sala M. A. Capmany

La Sara ha estat sola tota la seva vida. Té 22 anys i un nadó; el seu desig és formar una família al costat del seu germà petit i el pare del seu fill, en Dani. El seu pare, Manuel, després d’anys d’absència i en sortir de la presó, decideix reaparèixer a les seves vides. La Sara sap que ell és el principal obstacle en els seus plans i pren una decisió difícil: allunyar-lo d’ella i del seu germà.

Preu: Gratuït

Dimarts
01/02/2022
Novetat!!
Pantalla BCN: Las niñas
Logo de l'activitat Pantalla BCN: Las niñas

Dimarts de 19 a 21 h

18 de gener de 2022

Espai: Sala M. A. Capmany

La Celia, una nena d’11 anys, estudia en un col·legi de monges de Saragossa i viu amb la seva mare. La Brisa, una nova companya nouvinguda de Barcelona, l’empeny cap a una nova etapa en la seva vida: l’adolescència. En aquest viatge, a l’Espanya de l’Expo i dels Jocs Olímpics de l’any 92, la Celia descobreix que la vida està feta de moltes veritats i algunes mentides.

Preu: Gratuït

Dimarts
18/01/2022
  Anterior12Següent

PROMOCIÓ ENFOCATS TALLERS PRIMAVERA

Enfocats és el nostre festival anual, que se celebra els mesos de maig i juny, per això, els dies 28, 29 i 30 de MARÇ, si fas la inscripció presencial, podràs optar a un segon taller de FOTO, CINEMA i PARAULA al 50% de descompte.(Consulteu la normativa de promocions al web).

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia a tallers has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Alguns tallers tenen un suplement de material que caldrà abonar el primer dia de taller.

Ajuts per a Persones a l’Atur i Persones amb Discapacitat

Consulta el nostre web https://patillimona.net/normativa-de-tallers/

AVÍS IMPORTANT

En cas de força major, derivada de l’actual crisi sanitària, que no permeti el desenvolupament de l’activitat presencial, el centre podrà adaptar-la en format virtual i, es reserva el dret a modificar professorat i/o calendari. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès. Per a més informació, consulta normativa a patillimona.net

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | Av. Fabregada, 22 3r pis 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC PATI LLIMONA

Regomir, 3
08002 Barcelona
932566100
ccpatillimona@patillimona.net

Logo Miram Cloud