Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (PROJECCIONS DE CINEMA)

Novetat!!
10/12- PANTALLA BARCELONA: Projecció "Entre dos aguas"
Logo de l'activitat 10/12- PANTALLA BARCELONA: Projecció

Dimarts de 18.30 a 21 h

10 de desembre de 2019

Espai: Sala M. A. Capmany

ACTIVITAT GRATUÏTA AMB PLACES LIMITADES – CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA

Dins del cicle Pantalla Barcelona el Pati Llimona proposa, el proper dimarts 10 de desembre a partir de les 18.30 h, la projecció del llargmetratge Entre dos aguas de Isaki Lacuesta i Isa Campo (2018, 136').

ENTRE DOS AGUAS

De Isaki Lacuesta i Isa Campo

Isra i Cheíto són dos germans que han pres camins molt diferents en la vida. Quan Isra surt de la presó i Cheíto acaba una llarga missió a la Marina, tots dos tornen a l'Illa de San Fernando. També ho fa així el director català Isaki Lacuesta, aquest cop acompanyat en la direccció per Isa Campos, que torna a l'illa després que hagin passat 12 anys des de “La llegenda del Temps”. Ficció i realitat s'entrecreuen en un film ple de sentiments i reconciliacions.

Preu: Gratuït

Dimarts
10/12/2019
Novetat!!
12/11PANTALLA BARCELONA: Projeccions"Organitzar lo(im)posible""Comandante Arian"
Logo de l'activitat 12/11PANTALLA BARCELONA: Projeccions

Dimarts de 18.30 a 20.30 h

12 de novembre de 2019

Espai: Sala M. A. Capmany

ACTIVITAT GRATUÏTA AMB PLACES LIMITADES – CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA

Dins del cicle Pantalla Barcelona el Pati Llimona proposa, per aquest dijous 12 de novembre a partir de les 18.30 h, la projecció del curtmetratge Organitzar lo(im)posible-Las Kellys de Carme Gomila i Tonina Matamalas (2017, 14') i del documental d'Alba Sotorra Comandant Arian, una història de dones, guerra i llibertat (2018, 77').

ORGANITZAR LO (IM)POSIBLE

De Carme Gomila i Tonina Matamalas

"Les Kellys", l'associació autònoma de cambreres d'hotel amb vuit grups en l'Estat espanyol, estan lluitant per a millorar les seves condicions de treball i qualitat de vida. Al llarg dels 15 minuts que tenen per a netejar una habitació, parlen de salut i medicalització, política turística, feminització de la precarietat laboral, migració, organització i resistència, elements que s'entrecreuen per a mostrar la complexitat que estan afrontant.

COMANDANT ARIAN

De Alba Sotorra

Alba Sotorra vola des de la seva Barcelona natal, a una Síria en plena guerra, per a retratar la fascinant lluita de Arian, la comandant d'un batalló de dones que tenen com a missió alliberar la població que viu sota el jou del Daesh. La fi de Arien és aconseguir que la pròxima generació de dones puguin néixer i créixer en llibertat. La directora i Arian han conviscut durant mesos per a construir vincles d'admiració, intimitat i solidaritat, per a oferir un relat sincer i real.

Preu: Gratuït

Dimarts
12/11/2019
Novetat!!
15/10- PANTALLA BARCELONA: Projeccions "Vaca" i "Figuras"
Logo de l'activitat 15/10- PANTALLA BARCELONA: Projeccions

Dimarts de 18.30 a 21 h

15 d'octubre de 2019

Espai: Sala M. A. Capmany

ACTIVITAT GRATUÏTA AMB PLACES LIMITADES - CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA

Dins del cicle Pantalla Barcelona el Pati Llimona proposa, el dimarts 15 d'octubre a partir de les 18.30 h, la projecció del curtmetratge Vaca, de Marta Bayarri (2018, 15') i la del llargmetratge Figuras, de Eugenio Cavenari (2018, 83').

VACA

De Marta Bayarri

Marta Bayarri afegeix en paral·lel al seu treball com a actriu, l'escriptura i direcció amb el curtmetratge Vaca. La Marga viu atrapada en una vida rutinària que no la satisfà. Un dia té l'oportunitat de ser algú diferent, però per aconseguir-ho necessitarà trobar ajuda i això no serà tan fàcil.

FIGURAS

De Eugenio Cavenari

Stella pateix esclerosi lateral amiotròfica, i necessita ajuda constant. Stella, la seva filla, la visita esporàdicament i per a afrontar la deterioració prematura de la seva mare es refugia en la festa. Música, humor i amor és el que necessiten Stella i Valeria per a fer front a la malaltia i a l'espera d'un pis de protecció oficial. L'austeritat i sinceritat contrasten amb l'humor discret però necessari. Eugenio Canevari torna a fusionar argentina amb Barcelona, un repartiment multicultural i amb la col·laboració de Chroma Teatre.

Preu: Gratuït

Dimarts
15/10/2019
Novetat!!
26/11-PANTALLA BARCELONA: "Suc de síndria","Viaje al cuarto de una madre"
Logo de l'activitat 26/11-PANTALLA BARCELONA:

Dimarts de 18.30 a 21 h

26 de novembre de 2019

Espai: Sala M. A. Capmany

ACTIVITAT GRATUÏTA AMB PLACES LIMITADES – CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA

Dins del cicle Pantalla Barcelona el Pati Llimona proposa, a partir de les 18.30 h, la projecció del curtmetratge Suc de síndria de Irene Moray (2019, 19') i Viaje al cuarto de una madre de Celia Rico (2018, 91').

SUC DE SÍNDRIA

De Irene Moray

‘Suc de síndria’ conta la història de Bàrbara, una jove que ha passat por un episodi traumatic i intenta redescobrir de nou la seva sexualitat con l'ajuda de la seva parella durant un cap de setmana envoltats d'amics en un entorn idíl·lic en plena naturalesa. Con 26 anys Irene Moray dirigeix aquest curt introspectiu i profund.

VIAJE AL CUARTO DE UNA MADRE

De Celia Rico

La primera pel·lícula de Celia Rico emociona i encongeix el cor, amb el retrat íntim de les foscors d'una relació matern filial. El “adéu” d'una filla espantada i ell “queda't” desesperat d'una mare. El vincle que les uneix és enorme, i hauran d'adaptar-se a noves vides, i comprendre que a vegades, deixar volar és sinònim d'amor. La barcelonina Anna Castillo construeix a duo amb Lola Dueñas una pel·lícula sincera, senzilla i sensible.

Preu: Gratuït

Dimarts
26/11/2019
  Anterior    1  2    Següent  

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona

Suplement per al material

Alguns tallers tenen un suplement de material que caldrà abonar el primer dia de taller.

AJUTS

Inscripcions presencials. Imprescindible aportar la documentació necessària. Consulta el nostre web.

Aturats

Si et trobes en situació d’atur, tens dret a fer UN taller amb 50% de descompte. Les inscripcions per a persones aturades seran només presencials fins 15 de MAIG de 2019.

Discapacitats

Les persones amb reconeixement de discapacitat d'entre el 33% i el 64% poden gaudir d'una reducció del 50% en la tarifa dels tallers; i aquelles que tinguin un reconeixement igual o més que el 65% poden gaudir d'una reducció del 75% en la tarifa dels tallers.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | C/Boria 17 Pral. 08003 Barcelona
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC PATI LLIMONA

Regomir, 3
08002 Barcelona
932566100
ccpatillimona@patillimona.net

Logo Miram Cloud