Tallers Culturals (PARAULA)

Conta contes

Dissabte de 16.30 a 19.30 h

Del 2 de Febrer de 2019 al 16 de Febrer de 2019

Espai: GIMNÀS

Professor/a: Martínez, Rubén

www.rubenmartinezsantana.com Si vols aprendre un conte, o mil!, aquest és el teu taller. Treballarem les tècniques bàsiques per preparar i explicar un conte de viva veu. L’art de la narració oral a les teves mans…. I a la teva veu, al teu cos, la teva mirada…. Vine i descobreix el contacontes que portes dins. Cal portar roba còmoda. Llibreta i llapis per prendre notes. Per a astronautes, avis, estudiants, mestres, actrius, mares.... en fi, per a totes aquelles persones que vulguin dir coses a través dels contes.

Consulta el programa complet al nostre web patillimona.net

Preu: 36,92 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Conversa en Anglès. Nivell intermedi

Divendres de 10 a 11.30 h

Del 8 de Febrer de 2019 al 29 de Març de 2019

Espai: Aula 2.2

Professor/a: Amarantinis, Ariane

Sovint en l’aprenentatge d’una llengua es treballa molt la gramàtica i poc l’expressió oral. Us oferim un espai on “posar-nos en forma” amb relació a aquesta habilitat, o simplement, una estona per gaudir xerrant en anglès. Es parteix de la idea de que una persona aprèn millor si s’ho passa bé i està relaxada fent una activitat. A les sessions es treballaran diferents conceptes de vocabulari i gramàtica mitjançant jocs creatius i converses sobre temes quotidians. Material que cal portar: Llibreta i bolígraf. Cal tenir un coneixement previ de l’idioma que permeti interactuar amb la resta del grup. Consulta el programa complet al nostre web patillimona.net

Preu: 49,22 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Novetat!!

Conversa en Anglès: Around the world in 8 stories

Dilluns de 18 a 19.30 h

Del 4 de Febrer de 2019 al 25 de Març de 2019

Espai: CUINA

Professor/a: Amarantinis, Ariane

Un espai on practicar l'anglès parlat, tot gaudint d'una tassa de te, a partir de relats curts d'arreu del món que es llegiran setmanalment a casa. Nivell intermedi-alt de conversa. Consulta el programa complet al nostre web patillimona.net

Preu: 49,22 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Parlar en públic

Dilluns de 19 a 20.30 h

Del 28 de Gener de 2019 al 18 de Març de 2019

Espai: Aula 1.1

Professor/a: Rodríguez Grande, Sabrina Teresa

Aprèn a comunicar les teves idees de forma clara, projectar la teva veu i parlar de forma dinàmica, controlar la teva postura i moviments i, sobretot, guanyar aquesta seguretat que faci que el teu missatge arribi directe a l’oient.

Preu: 49,22 € (IVA inclòs)

Veure sessions
  Anterior    1  2    Següent  

PROMOCIÓ TALLERS HIVERN

Els dies 17 i 18 de Gener, si fas inscripció presencial, podràs optar a un segon taller al 50% de la llista publicada al nostre web el dia 16 de gener.

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Alguns tallers tenen un suplement de material que caldrà abonar el primer dia de taller.

Ajuts:

Si et trobes en situació d’atur, tens dret a fer UN taller amb 50% de descompte. Les inscripcions per aturats seran només presencials. Imprescindible aportar la documentació necessària en el moment de fer la inscripció.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | C/Boria 17 Pral. 08003 Barcelona
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC PATI LLIMONA

Regomir, 3
08002 Barcelona
932566100
ccpatillimona@patillimona.net