Logo del centre cívic

Tallers Culturals (GÈNERES)

Novetat!!
Desarticulant la lesbofòbia interioritzada
Logo de l'activitat Desarticulant la lesbofòbia interioritzada

divendres de 19 a 20.30h

26 d'abril de 2019

Espai: Sala Joan Maragall

Entendre què és la lesbofòbia interioritzada, com s’articula la por i l’ansietat que fa que les dones que estimen altres dones s’amaguin o ocultin informació sobre la seva orientació afectiva-sexual i quines conseqüències se’n deriven. Com ens ha travessat el sistema heterosexista? Com es visibilitza una orientació dissident sense culpes ni vergonyes? Com influeix en les relacions entre dones?

Preu: Gratuït

Divendres
26/04/2019
Novetat!!
Exploradores en Sant Jordi: punt d’intercanvi de lectures en clau feminista.
Logo de l'activitat Exploradores en Sant Jordi: punt d’intercanvi de lectures en clau feminista.

dissabte de 17h a 19. 30h

27 d'abril de 2019

Espai: Aula 2.2

El dia 23 d’abril la ciutat de Barcelona celebra amb molta energia i participació de tota la ciutadania la festivitat de Sant Jordi on es reivindiquen els valors de la cultura i els llibres; també es la festa de la rosa i de la llegenda mítica del drac, el cavaller i la princesa. Aquest any tenim la sort de trobar-nos amb moltes novetats escrites, editades, il·lustrades i dissenyades per dones, l’impuls de l’onada feminista que estem vivint travessa totes les llibreries i les Rambles seran mostra d’això. Es en aquest sentit que aquest taller està pensat amb l’idea de compartir els tresors que cadascuna de nosaltres, com lectores, vam trobar a les nostres expedicions solitàries entre prestatgeries, taules, caixes i calaixos. Aquest any tindrem moltes novetats i volem compartir-les, però no volem oblidar les autores que van passar desapercebudes, les que van ser oblidades, les que no van estar mai a taules de signatures, però que sempre van estar creant amb esperança, silenci i esforç.

Preu: Gratuït

Dissabte
27/04/2019
Novetat!!
Pensament monògam i homonacionalisme
Logo de l'activitat Pensament monògam i homonacionalisme

dimarts de 19 a 20.30h

25 de Juny de 2019

Espai: Sala Joan Maragall

El discurs de normalització d’existències fins ara no convencionals, aglutinades sota el conglomerat LGTBI, s’està estenent com una nova marca civilitzadora que assenyala, sense embuts, una alteritat homòfoba en tant que alteritat. En un moviment LGTBI capturat pel capitalisme i pel masclisme, només faltava, doncs, la captura racista per assolir la normalització final.

Preu: Gratuït

Dimarts
25/06/2019
Novetat!!
Plumofòbia: homofòbia i estereotips de gènere
Logo de l'activitat Plumofòbia: homofòbia i estereotips de gènere

divendres de 19h a 20.30h

10 de Maig de 2019

Espai: Sala Joan Maragall

Farem un recorregut pels estereotips de gènere que oprimeixen els homosexuals. Els homosexuals que més discriminació reben ja de ben petits són aquells que qüestionen els estereotips de gènere en el seu comportament. Aquesta discriminació no només ve de fora si no també des de dins del propi col·lectiu.

Preu: Gratuït

Divendres
10/05/2019
  Anterior    1  2    Següent  

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona

Suplement per al material

Alguns tallers tenen un suplement de material que caldrà abonar el primer dia de taller.

AJUTS

Inscripcions presencials. Imprescindible aportar la documentació necessària. Consulta el nostre web.

Aturats

Si et trobes en situació d’atur, tens dret a fer UN taller amb 50% de descompte. Les inscripcions per a persones aturades seran només presencials fins 15 de MAIG de 2019.

Discapacitats

Les persones amb reconeixement de discapacitat d'entre el 33% i el 64% poden gaudir d'una reducció del 50% en la tarifa dels tallers; i aquelles que tinguin un reconeixement igual o més que el 65% poden gaudir d'una reducció del 75% en la tarifa dels tallers.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | C/Boria 17 Pral. 08003 Barcelona
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC PATI LLIMONA

Regomir, 3
08002 Barcelona
932566100
ccpatillimona@patillimona.net

Logo Miram Cloud