Logo del centre cívic

Tallers Culturals (ReGENERA'T)

Novetat!!
Càpsula: Proyecto TETAS
Logo de l'activitat Càpsula: Proyecto TETAS

dimarts de 18.30 a 21.30

3 de març de 2020

Espai: Sala Joan Maragall

Taller de pensament i comunicació sobre els cànons de bellesa establerts, l’ús del cos de la dona com a interès mercantil dins el sistema capitalista i posada en comú d’opinions i experiències vitals de diferents dones. Un espai on poder expressar-se i compartir. L’objectiu és que parlem sobre com ens afecten les pressions estètiques i poder gaudir d’una sessió de fotos feminista i alliberadora, com a procés de superar-les.

Preu: Gratuït

Dimarts
03/03/2020
Novetat!!
Del cos a l’escriptura

dissabte de 10.30 a 13.30h

1 de febrer de 2020

Espai: Sala Joan Maragall

Generar una experiència d’autoconeixement, reflexió, en l’àmbit individual i col·lectiu, a través d’exercicis pràctics de teatre i d’escriptura. Conèixer el nostre cos, l’ús que li donem, principis bàsics de la consciència corporal; els seus límits, les seves possibilitats de moviment, espais d’afectació i vulnerabilitat. Experimentar l’escriptura i el moviment creatiu com a vehicles per a reconèixer-nos i reescriure les nostres pròpies vivències, utilitzar el nostre cos a les nostres idees. Que entenem per autodefensa? Què entenem per cos? On ens situem?

Preu: Gratuït

Dissabte
01/02/2020
Novetat!!
Dones i esport. Les dones també es mouen
Logo de l'activitat Dones i esport. Les dones també es mouen

dijous de 18 a 20h

26 de març de 2020

Espai: Pati d'en Llimona

ANDRONAcultura presentem un itinerari per visibilitzar quines van ser les primeres iniciatives impulsades per dones per la conquesta de l’esport i la ciutat. Analitzarem la modernitat d’organitzacions com el Club Femení i d’Esports, veurem quines pioneres hi van estar implicades i amb quines complicitats van comptar durant l’època de la Segona República. Mostrarem també com aquestes primeres demandes d’accés a l’àmbit esportiu portaven implícit el desafiament del model de dona tradicional, centrat en la domesticitat, i la conquesta de l’espai públic.

Preu: Gratuït

Dijous
26/03/2020
Novetat!!
Jinwar, Rojava, construïnt comunitat d’autodefensa fora del patriarcat
Logo de l'activitat Jinwar, Rojava, construïnt comunitat d’autodefensa fora del patriarcat

dilluns de 18.30h a 21h (1 h presentació, 1,30 h taller autodefensa –no mixt–)

24 de febrer de 2020

Espai: Sala M. A. Capmany

Presentació del projecte de la vila de dones de Jinwar, a Rojava, Síria del Nord, i de la seva importància en la construcció d'alternatives socials, econòmiques i polítiques amb enfocament de gènere que s'està donant a la regió, inspirada pel moviment kurd i actualment sota atac de l'estat de Turquia. A continuació, per tal d’entendre la importància de crear xarxes entre dones i identitats no hegemòniques. i protegir

Preu: Gratuït

Dilluns
24/02/2020
  Anterior    1  2    Següent  

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Alguns tallers tenen un suplement de material que caldrà abonar el primer dia de taller.

AJUTS PER A PERSONES EMPADRONADES A BARCELONA

Inscripcions presencials. Imprescindible aportar la documentació necessària. Consulta el nostre web.

Persones a l'Atur

Si et trobes en situació d’atur, tens dret a fer UN taller amb 50% de descompte. Les inscripcions per a persones aturades seran només presencials.

Persones amb Discapacitat

Les persones amb reconeixement de discapacitat d'entre el 33% i el 64% poden gaudir d'una reducció del 50% en la tarifa dels tallers; i aquelles que tinguin un reconeixement igual o més que el 65% poden gaudir d'una reducció del 75% en la tarifa dels tallers.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | C/Boria 17 Pral. 08003 Barcelona
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC PATI LLIMONA

Regomir, 3
08002 Barcelona
932566100
ccpatillimona@patillimona.net

Logo Miram Cloud