Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (PROJECCIONS DE CINEMA)

Novetat!!
Pantalla Barcelona: La Maternal

Dimarts 19 a 21h

6 de febrer de 2024

Espai: Sala M. A. Capmany

La Carla té 14 anys i és una jove desafiant i rebel. Viu en un vell restaurant de carretera als afores d’un poble amb la seva jove mare soltera mentre falta a classe i passa les hores amb el seu amic Efraín. Quan l’assistenta social s’adona que està embarassada de cinc mesos, la Carla ingressa a “La Maternal”, un centre per a mares menors d’edat on comparteix el seu dia a dia amb altres joves com ella. Juntes amb els seus bebès s’enfrontaran a aquest nou món d’adults per al qual no han tingut temps de preparar-se.

Preu: Gratuït

Dimarts
06/02/2024
Novetat!!
Pantalla Barcelona: Maixabel

Dimarts 19 a 21 h

9 de gener de 2024

Espai: Sala M. A. Capmany

Maixabel Lasa perd l’any 2000 el seu marit, Juan María Jaúregui, assassinat per ETA. Onze anys més tard, rep una petició insòlita: un dels assassins ha demanat entrevistar-s’hi a la presó de Nanclares de l’Oca, Àlaba, en què compleix condemna després d’haver trencat els lligams amb la banda terrorista. Tot i els dubtes i l’immens dolor, Maixabel accedeix a trobar-se cara a cara amb les persones que van acabar a sang freda amb la vida de qui havia estat el seu company des dels setze anys.

Preu: Gratuït

Dimarts
09/01/2024
Novetat!!
Pantalla Barcelona: Muchos Hijos, un Mono y un Castillo

Dimarts 19 a 20.45 h

5 de desembre de 2023

Espai: Sala M. A. Capmany

Els desitjos amb els quals va somiar Julita Salmerón, des de ben petita, s’han convertit en realitat. Quan el menor dels seus fills s’assabenta que la seva mare ha perdut la vèrtebra de la seva besàvia assassinada, guardada durant tres generacions, la família emprèn una divertida recerca entre els més peculiars i estranys objectes que Julita ha anat acumulant al llarg dels seus més de vuitanta anys, mostrant-nos una àgil i graciosa galeria de personatges. Però el que en realitat Julita està a punt de trobar és el veritable significat de la vida.



Preu: Gratuït

Dimarts
05/12/2023
Novetat!!
Pantalla Barcelona: Robin Bank
Logo de l'activitat Pantalla Barcelona: Robin Bank

Dimarts 19h a 21h

21 de març de 2023

Espai: Sala M. A. Capmany

Com robar mig milió d'euros a trenta-nou bancs diferents per finançar causes socials? Robin Bank, la història de qui ho va fer i com ho va fer.
A través de la investigació de la directora, ROBIN BANK reconstrueix el robatori que l'Enric Duran va cometre fa deu anys, i ens descobreix la persona darrera el personatge.

Preu: Gratuït

Dimarts
21/03/2023

Promoció La Mercè

Els dies 21 i 22 de setembre si fas inscripció presencial, podràs optar a un segon taller al 50% de preu similarTrobareu la llista de tallers en promoció al nostre web el dimecres 20 de setembre.

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia a tallers has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Alguns tallers tenen un suplement de material que caldrà abonar el primer dia de taller.

Ajuts per a Persones a l’Atur i Persones amb Discapacitat

Consulta el nostre web https://patillimona.net/normativa-de-tallers/

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | Av. Fabregada, 22 3r pis 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC PATI LLIMONA

Regomir, 3
08002 Barcelona
932566100
ccpatillimona@patillimona.net

Logo Miram Cloud