Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (PROJECCIONS DE CINEMA)

Novetat!!
29/10 - PANTALLA BARCELONA: Projeccions "NitBus" i "Petra"
Logo de l'activitat 29/10 - PANTALLA BARCELONA: Projeccions

Dimarts de 18.30 a 21 h

29 d'octubre de 2019

Espai: Sala M. A. Capmany

ACTIVITAT GRATUÏTA AMB PLACES LIMITADES – CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA

Dins del cicle Pantalla Barcelona el Pati Llimona proposa, a partir de les 18.30 h, la projecció del curtmetratge NitBus de Juanjo Giménez (2007,10') i del llargmetratge Petra de Jaime Rosales (2018, 105').

NITBUS

De Juanjo Giménez

Nitbus és el nom del servei d'autobusos nocturns de Barcelona. També ho és d'aquesta pel·lícula- del guanyador de la Palma d'Or a Cannes i nominat a l'Oscar el 2016 Juanjo Gimenez- amb una de les moltes històries que molt bé podrien succeir cada dia en les rutes nocturnes per la ciutat.

PETRA

De Jaime Rosales

Petra no és la primera protagonista de cinema que queda òrfena i decideix trobar al seu veritable pare, però, fins a quins límits està disposada a arribar? La vida de Petra, el seu pare Jaume, un artista amb arquetip de geni dolent, i l'actual família de Jaume, es veurà submergida en secrets familiars, violència i esperança. Fent honor a les seves arrels, el director Jaime Rosales, nascut a Barcelona, posa al capdavant de la seva història una família típica de la burgesia catalana.

Preu: Gratuït

Dimarts
29/10/2019
Novetat!!
Projecció "No matarás" i xerrada amb el guionista Krzysztof Piesiewicz
Logo de l'activitat Projecció

Dissabte de 17 a 19.30 h

28 de setembre de 2019

Espai: Sala M. A. Capmany

“No matarás” és la versió fílmica ampliada del cinquè episodi del drama psicològic per la televisió compost de deu episodis anomenat ”Dekalog” (”El decálogo”), del director polonès Krzysztof Kie?lowski, de 1988.

Després de la pel·lícula hi haurà una xerrada amb el guionista Krzysztof Piesiewicz.

< No Matarás – Krzysztof Kieslowski – 1988 / drama / Polonia / 81’

SINOPSIS: Un taxista està rentant el seu cotxe. Jasek, un jove de mirada obtusa vaga per la ciutat. Piotr, un estudiant de dret, s'està preparant per al seu examen final. Les seves destinacions s'entrellacen quan Jasek agafa un taxi per anar als suburbis de la ciutat, on assassinarà brutalment al taxista amb una pedra. És arrestat i sentenciat a mort, malgrat els esforços de Piotr que ha estat assignat com el seu advocat.

Organitzat per: Associación de Cine de China y España

Preu: Gratuït

Dissabte
28/09/2019
Novetat!!
Projecció documental "Useless"

Dimarts de 18.30 a 20 h

Espai: Sala M. A. Capmany

El documental Useless es proposa descobrir per què les restes d'aliments i de roba s'han convertit en un problema social i ambiental molt seriós, i què podem fer al respecte. A través dels ulls d'una jove mare islandesa que intenta comprendre el problema i canviar els seus costums, entrevistes a experts, dissenyadors, activistes i productors llancen llum sobre aquest tema, oferint nombroses solucions a l'audiència: petits ajustos en els nostres hàbits poden generar un gran impacte positiu en el nostre planeta. Seguirà a la projecció un petit debat entre els participants.

A càrrec de: Aula Ambiental de Ciutat Vella

Preu: Gratuït

    Anterior    1  2  Següent    

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona

Suplement per al material

Alguns tallers tenen un suplement de material que caldrà abonar el primer dia de taller.

AJUTS

Inscripcions presencials. Imprescindible aportar la documentació necessària. Consulta el nostre web.

Aturats

Si et trobes en situació d’atur, tens dret a fer UN taller amb 50% de descompte. Les inscripcions per a persones aturades seran només presencials fins 15 de MAIG de 2019.

Discapacitats

Les persones amb reconeixement de discapacitat d'entre el 33% i el 64% poden gaudir d'una reducció del 50% en la tarifa dels tallers; i aquelles que tinguin un reconeixement igual o més que el 65% poden gaudir d'una reducció del 75% en la tarifa dels tallers.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | C/Boria 17 Pral. 08003 Barcelona
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC PATI LLIMONA

Regomir, 3
08002 Barcelona
932566100
ccpatillimona@patillimona.net

Logo Miram Cloud