Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (ENFOCATS)

Acte i projecció: 5è aniversari de Resistim al Gòtic (Plaça de la Mercè)
Logo de l'activitat  Acte i projecció: 5è aniversari de Resistim al Gòtic (Plaça de la Mercè)

Dijous de 19 a 21 h

19 de maig de 2022

Espai: Fora del centre


El 2017, un grup de veïnes i veïns van decidir organitzar-se col·lectivament per fer front a l'especulació immobiliària que assetjava el barri. Des de llavors, s'ha generat una xarxa de suport mutu entorn l'habitatge però no només, que creix cada dia i genera resiliència, comunitat i arrelament per construir un barri viu, actiu, divers i combatiu. Ara, Resistim al Gòtic ens convida a participar en aquest acte per parlar del futur del barri, a partir de les seves vivències i experiències del passat i del present.

1.865 dies de resistència contra l'especulació immobiliària. Més de 250 assemblees on la por a perdre la casa es dissol en el suport mutu. Desenes de veïnes i veïns que s'han pogut quedar al barri per seguir nodrint els seus carrers i places, assetjats pel turisme massiu i l'especulació. Hores i hores, milers d'hores d'organització i comunitat, de posar el cos i l'ànima davant el poder. En el marc del 5è aniversari, Resistim al Gòtic vol compartir un vídeo amb entrevistes i imatges d’arxiu, a manera de document on apareixeran les vivències i els testimonis de persones que formen o han format part del col·lectiu.

Lloc: Plaça de la Mercè
A càrrec de Resistim al Gòtic
https://resistimalgotic.wordpress.com/
http://www.twitter.com/resistimalgotic

Preu: Gratuït

Dijous
19/05/2022
Casa Àfrica: Migrar, Habitar i Resistir
Logo de l'activitat Casa Àfrica: Migrar, Habitar i Resistir

Dimecres de 18.30 a 20.30 h

18 de maig de 2022

Espai: Sala M. A. Capmany


Activitat lligada a l’exposició fotogràfica Casa Àfrica: Migrar, habitar i resistir on es farà una xerrada sobre les diferents perspectives en la recerca d’habitatge de persones racialitzades, sobre Casa Àfrica i els seus orígens, la seva situació actual i el seu futur. L’acte comptarà amb la participació referents de Casa Àfrica, Resistim al Gòtic i també amb Nebon Babou i Victòria Columba, activistes.

A càrrec de Casa Àfrica i Resistim al Gòtic.
https://resistimalgotic.wordpress.com/
http://www.twitter.com/resistimalgotic

Preu: Gratuït

Dimecres
18/05/2022
Conferència del Sindicat de Llogateres de Catalunya
Logo de l'activitat Conferència del Sindicat de Llogateres de Catalunya

Dimecres de 18 h a 20 h

11 de maig de 2022

Espai: Sala Joan Maragall


Conferència a càrrec de dos membres del Grup d’Assessorament Legal del Sindicat de Llogateres de Catalunya. Consistirà en l’exposició de les eines legals i sindicals que les persones llogateres han d'afrontar en situacions contractuals de lloguer injustes. En finalitzar la conferència es farà un torn obert de preguntes perquè totes les persones assistents podeu resoldre dubtes, compartir situacions i tindre un contacte directe amb les persones del sindicat.

A càrrec del Sindicat de Llogateres de Catalunya - https://sindicatdellogateres.org/recursos/cartelleria/

Preu: Gratuït

Dimecres
11/05/2022
Novetat!!
Jacob, Mimi i els gossos del barri-pel·lícula familiar i taller
Logo de l'activitat Jacob, Mimi i els gossos del barri-pel·lícula familiar i taller

Divendres de 17.30 a 19.30 h

6 de maig de 2022

Espai: Sala M. A. Capmany

En Jacob Ocell viu a la ciutat i somia convertir-se en arquitecte com el seu pare. Un dia, el pare, que sempre va atrafegat, ha de marxar per negocis durant uns dies i el noi haurà de passar una setmana sencera amb la seva cosina Mimi i el seu oncle Àguila al barri antic de Riga, Maskachka. Tan bon punt hi arriba, un ric home de negocis comença a excavar el parc central per transformar-lo i edificar-hi nous gratacels. En Jacob i la Mimi decideixen aturar el projecte. El cas és que tan sols poden fer-ho amb l’ajut d’una colla de gossos de carrer que… poden parlar!

A càrrec de Drac Màgic, El Globus Vermell i Casal infantil Pati Llimona
*Activitat adreçada a públic familiar.

Preu: Gratuït

Divendres
06/05/2022
  Anterior12Següent

PROMOCIÓ ENFOCATS TALLERS PRIMAVERA

Enfocats és el nostre festival anual, que se celebra els mesos de maig i juny, per això, els dies 28, 29 i 30 de MARÇ, si fas la inscripció presencial, podràs optar a un segon taller de FOTO, CINEMA i PARAULA al 50% de descompte.(Consulteu la normativa de promocions al web).

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia a tallers has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Alguns tallers tenen un suplement de material que caldrà abonar el primer dia de taller.

Ajuts per a Persones a l’Atur i Persones amb Discapacitat

Consulta el nostre web https://patillimona.net/normativa-de-tallers/

AVÍS IMPORTANT

En cas de força major, derivada de l’actual crisi sanitària, que no permeti el desenvolupament de l’activitat presencial, el centre podrà adaptar-la en format virtual i, es reserva el dret a modificar professorat i/o calendari. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès. Per a més informació, consulta normativa a patillimona.net

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | Av. Fabregada, 22 3r pis 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC PATI LLIMONA

Regomir, 3
08002 Barcelona
932566100
ccpatillimona@patillimona.net

Logo Miram Cloud