Logo del centre cívic

Itineraris (ACTIVITATS D'ESTIU )

Novetat!!
Bingo xou al Pati Llimona
Logo de l'activitat Bingo xou al Pati Llimona

dijous de 19 a 20.30 h

9 de juliol de 2020

Espai: Pati d'en Llimona

Veniu a jugar al bingo d'una forma més interactiva i divertida. Riurem i gaudirem del clàssic joc amb les veïnes i veïns del barri. El premi per al guanyador o guanyadora, ens farà recordar el mes de març, quan tothom desitjàvem bojament el producte estrella a qualsevol llar. Segur que ho recordaràs! A càrrec de: Sandra Calisto Vine amb la família, amics i veïnes Activitat gratuïta amb inscripció prèvia. Aforament limitat. Es farà complir mesures de seguretat i higiene imposades (COVID-19)

Preu: Gratuït

Dijous
09/07/2020
Novetat!!
Inauguració OCUPEM LES PLACES!
Logo de l'activitat Inauguració OCUPEM LES PLACES!

Dimecres de

8 de juliol de 2020

Espai: Sala Montserrat Roig

EXPOSICIÓ: OCUPEM LES PLACES! INSTANTS DE LA CIUTAT VELLA QUE HAVÍEM PERDUT. Els veïns i veïnes del Gòtic, sobretot els nens, s'apropien dels carrers que el turisme els havia pres. Fotografies de Sergi Bernal. Aquesta exposició és una mostra de les imatges impactants i insòlites d'una #CiutatVella recuperada per les famílies. “Les places permeten que les nenes i nens del barri carrer juguin plegats, Ciutat Vella torna a ser barri! “La nostra canalla ha agafat allò que era seu i que sempre li havien negat. Però aquest espai de vida, idíl·lic, caldrà defensar-lo, ara són espais recuperats per les veïnes“. Sergi Bernal.

Preu: Gratuït

Dimecres
08/07/2020
Novetat!!
Karaoke al Pati Llimona
Logo de l'activitat Karaoke al Pati Llimona

Dijous de 19 a 20 h

23 de juliol de 2020

Espai: Pati d'en Llimona

Per iniciativa de veïns i veïnes del Pati, aquest juliol el pati del Pati Llimona serà un espai lúdic i de retrobada veïnal. Podreu demostrar les vostres habilitats artístiques del món de la música i la cançó a través del karaoke que està organitzat per les mateixes veïnes. Vine amb la família, amics i veïnes Activitat gratuïta amb inscripció prèvia

Preu: Gratuït

Dijous
23/07/2020
Novetat!!
Passejada per la Barcelona romana
Logo de l'activitat Passejada per la Barcelona romana

divendres de 18 a 20h

17 de juliol de 2020

Espai: Fora del centre

Professor/a: Siles, GregorUn recorregut per l’antiga Barcino, des de la seva fundació en temps de l’emperador August fins a l’arribada dels visigots. En la ruta descobrirem el seu desenvolupament, els edificis i vies principals, la muralla, les termes, temples, el fòrum, l’aqüeducte, el món dels vius i dels morts, la societat, personatges destacats, els esclaus, l’arribada del cristianisme, les invasions... D’allà ve la nostra ciutat, la nostra cultura, veurem que ens queda com a vestigis, que ens queda com a persones.

A càrrec: Tot història
Durada: 2h
Activitat gratuïta amb inscripció prèvia

Preu: Gratuït

Divendres
17/07/2020
  Anterior    1  2    Següent  

Programació d'estiu 2020

Donada la situació actual i seguint les recomanacions de la desescalada, el centre cívic Pati Llimona presenta la programació d'estiu amb activitats i tallers presencials i altres en línia. Aquesta programació serà gratuïta, imprescindible fer inscripció prèvia.

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Alguns tallers tenen un suplement de material que caldrà abonar el primer dia de taller.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | Av. Fabregada, 22 3r pis 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC PATI LLIMONA

Regomir, 3
08002 Barcelona
932566100
ccpatillimona@patillimona.net

Logo Miram Cloud