Logo del centre cívic

Tallers Culturals (ACTIVITATS )

Novetat!!
Visionat de portfolis - Organitzat pel Col•lectiu FotoNostra (Felipe)

Dissabte de 10.30 a 13.30h

22 de febrer de 2020

Espai: Sala Joan Maragall

Visionat de portfolis amb en Ramón Casanova Organitzat pel Col•lectiu FotoNostra (Cal inscripció prèvia, places limitades) Dissabte 22 de febrer, de 10 a 13.30h Us convidem a participar i aprofitar d'aquesta excel•lent oportunitat de compartir els vostres projectes fotogràfics, amb el Col•lectiu FotoNostra. De la mà d'en Ramón Casanova, tindreu l'oportunitat de poder evolucionar i desenvolupar el vostre projecte fotogràfic i també aprendre d'altres persones que, de la mateixa manera, comparteixen el seu treball. És una activitat tancada, on només participen aquelles persones que comparteixen les seves fotografies. Ramon Casanova Fotògraf i docent de l’art (a l’IEFC i en el departament d’Arts Visuals i Disseny de la Universitat de Barcelona). El col•lectiu FotoNostra oferirà un esmorzar per a acompanyar la matinada.

Preu: Gratuït

Dissabte
22/02/2020

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Alguns tallers tenen un suplement de material que caldrà abonar el primer dia de taller.

AJUTS PER A PERSONES EMPADRONADES A BARCELONA

Inscripcions presencials. Imprescindible aportar la documentació necessària. Consulta el nostre web.

Persones a l'Atur

Si et trobes en situació d’atur, tens dret a fer UN taller amb 50% de descompte. Les inscripcions per a persones aturades seran només presencials.

Persones amb Discapacitat

Les persones amb reconeixement de discapacitat d'entre el 33% i el 64% poden gaudir d'una reducció del 50% en la tarifa dels tallers; i aquelles que tinguin un reconeixement igual o més que el 65% poden gaudir d'una reducció del 75% en la tarifa dels tallers.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | C/Boria 17 Pral. 08003 Barcelona
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC PATI LLIMONA

Regomir, 3
08002 Barcelona
932566100
ccpatillimona@patillimona.net

Logo Miram Cloud