Logo del centre cívic
Novetat!!
2ª Visita guiada a l'exposició ARAI 3 d’Igor Binsbergen i d’Hugo Keizer
Logo de l'activitat 2ª Visita guiada a l'exposició ARAI 3 d’Igor Binsbergen i d’Hugo Keizer

Dimarts de 18.30 h a 19.45 h

5 d'octubre de 2021

Espai: Sala Montserrat Roig

L'exposició “Arai 3” s’origina a partir de la necessitat personal de documentar una situació concreta de precarietat en l'àmbit de l'habitatge. Una situació generada bàsicament per la fatal combinació de tres factors: l'atracció que exerceixen aquestes sobre els individus, la pulsió creixent dels propietaris de voler extreure la màxima rendibilitat de les seves propietats i, finalment, la permissivitat i indolència de les administracions nacionals, autonòmiques i locals en permetre la desregulació del mercat d'habitatges. L'Igor forma part d’una comunitat de veïns que viu en una finca del carrer d’Arai, situada al barri Gòtic de la ciutat de Barcelona. Aquests veïns han patit ofensives constants contra la continuïtat de seguir vivint allà; la possibilitat de perdre les seves llars els ha arrabassat la tranquil·litat i estabilitat vital.

Cal inscripció prèvia.
Aforament limitat.
Sala: Montserrat Roig

Preu: Gratuït

Dimarts
05/10/2021

AVÍS IMPORTANT

En cas de força major, derivada de l’actual crisi sanitària, que no permeti el desenvolupament de l’activitat presencial, el centre podrà adaptar-la en format virtual i, es reserva el dret a modificar professorat i/o calendari. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès. Per a més informació, consulta normativa a patillimona.net

Promoció LA MERCÈ

Els dies 27 i 28 de setembre, si fas inscripció presencial, podràs optar a un segon taller al 50% de la llista que publicarem al nostre web el dijous 23 de setembre.

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia a tallers has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Alguns tallers tenen un suplement de material que caldrà abonar el primer dia de taller.

Ajuts per a Persones a l’Atur i Persones amb Discapacitat

Consulta el nostre web https://patillimona.net/normativa-de-tallers/

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | Av. Fabregada, 22 3r pis 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC PATI LLIMONA

Regomir, 3
08002 Barcelona
932566100
ccpatillimona@patillimona.net

Logo Miram Cloud