Logo del centre cívic
Novetat!!
Projecció: "Khartoum Offside"+ debat posterior
Logo de l'activitat Projecció:

Dimarts de 19 a 21 h

6 d'octubre de 2020

Espai: Sala M. A. Capmany

Un documental de Marwa Zein (2019, 75 min). Dins del Cicle de Cinema Africà i Dona 2020 organitzat per l'Associació Africadoolu.

Un grup de dones joves excepcionals de Khartum estan decidides a jugar a futbol professional malgrat la prohibició imposada pel govern militar islàmic del país. En el seu combat per ser reconegudes com a l'equip femení nacional de Sudan, ignoren la por i demostren valor i una tremenda tenacitat. Malgrat que la Federació Nacional rep fons de la FIFA destinats a equips femenins, elles continuen marginades. No obstant això, s'encén una petita llum d'esperança quan les eleccions en el si de la Federació potser donen peu a un canvi en el sistema.

Preu: Gratuït

Dimarts
06/10/2020

PROMOCIÓ LA MERCÈ 2022

Els dies 27 i 28 de setembre, si fas inscripció presencial, podràs optar a un segon taller al 50% de la llista que publicarem al nostre web el divendres 23 de setembre.

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia a tallers has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Alguns tallers tenen un suplement de material que caldrà abonar el primer dia de taller.

Ajuts per a Persones a l’Atur i Persones amb Discapacitat

Consulta el nostre web https://patillimona.net/normativa-de-tallers/

AVÍS IMPORTANT

En cas de força major, derivada de l’actual crisi sanitària, que no permeti el desenvolupament de l’activitat presencial, el centre podrà adaptar-la en format virtual i, es reserva el dret a modificar professorat i/o calendari. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès. Per a més informació, consulta normativa a patillimona.net

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | Av. Fabregada, 22 3r pis 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC PATI LLIMONA

Regomir, 3
08002 Barcelona
932566100
ccpatillimona@patillimona.net

Logo Miram Cloud