Logo del centre cívic
Novetat!!
Inauguració OCUPEM LES PLACES!
Logo de l'activitat Inauguració OCUPEM LES PLACES!

Dimecres de

8 de juliol de 2020

Espai: Sala Montserrat Roig

EXPOSICIÓ: OCUPEM LES PLACES! INSTANTS DE LA CIUTAT VELLA QUE HAVÍEM PERDUT. Els veïns i veïnes del Gòtic, sobretot els nens, s'apropien dels carrers que el turisme els havia pres. Fotografies de Sergi Bernal. Aquesta exposició és una mostra de les imatges impactants i insòlites d'una #CiutatVella recuperada per les famílies. “Les places permeten que les nenes i nens del barri carrer juguin plegats, Ciutat Vella torna a ser barri! “La nostra canalla ha agafat allò que era seu i que sempre li havien negat. Però aquest espai de vida, idíl·lic, caldrà defensar-lo, ara són espais recuperats per les veïnes“. Sergi Bernal.

Preu: Gratuït

Dimecres
08/07/2020

Promoció SALUT Tallers Hivern

Perquè volem cuidar-te i que et cuidis, els dies 21, 22 i 23 de desembre, si fas inscripció presencial, podràs optar a un segon taller de COS i CUINA al 50% . (El preu del primer taller ha de ser igual o major al preu publicat del segon taller).

AVÍS IMPORTANT

En cas de força major, derivada de l’actual crisi sanitària, que no permeti el desenvolupament de l’activitat presencial, el centre podrà adaptar-la en format virtual i, es reserva el dret a modificar professorat i/o calendari. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès. Per a més informació, consulta normativa a patillimona.net

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia a tallers has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Alguns tallers tenen un suplement de material que caldrà abonar el primer dia de taller.

Ajuts per a Persones a l’Atur i Persones amb Discapacitat

Consulta el nostre web https://patillimona.net/normativa-de-tallers/

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | Av. Fabregada, 22 3r pis 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC PATI LLIMONA

Regomir, 3
08002 Barcelona
932566100
ccpatillimona@patillimona.net

Logo Miram Cloud