Logo del centre cívic
Vídeo reportatge documental (Cinema)
Logo de l'activitat Vídeo reportatge documental (Cinema)

Dimarts de 18.30 a 20.30 / 21.30 h

Del 28 de gener de 2020 al 24 de març de 2020

Espai: Aula 2.1

Professor/a:  Astorgano, Rober

Es realitzarà un reportatge amb els coneixements que s'aniran adquirint durant el curs, per poder explicar una història de forma directa i senzilla, amb un punt de vista i un estil propi. Les primeres tres sessions seran de dos hores i la resta de tres.

Objectiu del taller Obtenir els coneixements professionals i tècnics per a la realització de reportatges audiovisuals documentals. Conèixer les diferents formes de representar la realitat i les eines necessàries per crear una història, compondre una imatge, dotar de ritme a una narració i difondre-la de forma efectiva. Aquest curs està destinat a aquelles persones interessades a crear i explicar històries pròpies de manera professional i de qualitat mitjançant l'aprenentatge de tècniques audiovisuals. Durant el curs es realitzarà un reportatge amb els coneixements que s'aniran adquirint, per poder explicar una història de forma directa i senzilla, amb un punt de vista i estil propis.

Metodologia Curs teòric-pràctic en el qual es realitzarà un projecte documental audiovisual. Les classes es divideixen en sessions de teoria específica juntament amb l'elaboració, avaluació i seguiment del procés de producció del reportatge a realitzar.

Programa Metodologia per a l'elaboració d'un reportatge audiovisual: buscar i crear una història, diferents formes de representar la realitat. L'enfocament temàtic i la narrativa visual. Desenvolupament del guió: materialització de la idea. Creació d' imatges: enquadrament i composició, l'enfocament, profunditat de camp, distància focal. Rodatge, càmera i realització: gravació de vídeo amb DSLR, tipus de plànols, moviments de càmera i llenguatge audiovisual. Tècniques de realització. Edició, muntatge i postproducció: articulació del temps, so, ritme audiovisual, color, tècniques i estils d'edició. Muntatge mitjançant el programa Premiere. Difusió Sessions: 1, 2, 3 Teoria a l’aula 4, 5, 6, 7, 8 Rodatge 9 Edició

Material que s’ha de portar: Càmera rèflex digital o càmera de vídeo.

A qui va destinat Curs destinat a tot el públic interessat en el format audiovisual com a mitjà per crear i explicar històries. El curs parteix dels elements més bàsics del món audiovisual pel que no fa falta tenir coneixements previs en aquest camp.

Preu: 102,22 € (IVA inclòs)

Dimarts
28/01/2020
Dimarts
04/02/2020
Dimarts
11/02/2020
Dimarts
18/02/2020
Dimarts
25/02/2020
Dimarts
03/03/2020
Dimarts
10/03/2020
Dimarts
17/03/2020
Dimarts
24/03/2020

PROMOCIÓ LA MERCÈ


Els dies 25 i 28 de setembre, si fas inscripció presencial, podràs optar a un segon taller al 50% de la llista que publicarem al nostre web el dimarts, 22 de setembre. Sempre serà d'un preu igual o similar a la primera inscripció

AVÍS IMPORTANT


En cas de força major, derivada de l’actual crisi sanitària, que no permeti el desenvolupament de l’activitat, el centre podrà adaptar-la en format virtual i, es reserva el dret a modificar professorat i/o calendari. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès. Per a més informació, consulta normativa a patillimon.net

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Alguns tallers tenen un suplement de material que caldrà abonar el primer dia de taller.

Ajuts per a Persones a l’Atur i amb Discapacitat

consulta el nostre web https://patillimona.net/ normativa-de-tallers/

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | Av. Fabregada, 22 3r pis 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC PATI LLIMONA

Regomir, 3
08002 Barcelona
932566100
ccpatillimona@patillimona.net

Logo Miram Cloud