Logo del centre cívic
Novetat!!
12/11PANTALLA BARCELONA: Projeccions"Organitzar lo(im)posible""Comandante Arian"
Logo de l'activitat 12/11PANTALLA BARCELONA: Projeccions

Dimarts de 18.30 a 20.30 h

12 de novembre de 2019

Espai: Sala M. A. Capmany

ACTIVITAT GRATUÏTA AMB PLACES LIMITADES – CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA

Dins del cicle Pantalla Barcelona el Pati Llimona proposa, per aquest dijous 12 de novembre a partir de les 18.30 h, la projecció del curtmetratge Organitzar lo(im)posible-Las Kellys de Carme Gomila i Tonina Matamalas (2017, 14') i del documental d'Alba Sotorra Comandant Arian, una història de dones, guerra i llibertat (2018, 77').

ORGANITZAR LO (IM)POSIBLE

De Carme Gomila i Tonina Matamalas

"Les Kellys", l'associació autònoma de cambreres d'hotel amb vuit grups en l'Estat espanyol, estan lluitant per a millorar les seves condicions de treball i qualitat de vida. Al llarg dels 15 minuts que tenen per a netejar una habitació, parlen de salut i medicalització, política turística, feminització de la precarietat laboral, migració, organització i resistència, elements que s'entrecreuen per a mostrar la complexitat que estan afrontant.

COMANDANT ARIAN

De Alba Sotorra

Alba Sotorra vola des de la seva Barcelona natal, a una Síria en plena guerra, per a retratar la fascinant lluita de Arian, la comandant d'un batalló de dones que tenen com a missió alliberar la població que viu sota el jou del Daesh. La fi de Arien és aconseguir que la pròxima generació de dones puguin néixer i créixer en llibertat. La directora i Arian han conviscut durant mesos per a construir vincles d'admiració, intimitat i solidaritat, per a oferir un relat sincer i real.

Preu: Gratuït

Dimarts
12/11/2019

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Alguns tallers tenen un suplement de material que caldrà abonar el primer dia de taller.

AJUTS PER A PERSONES EMPADRONADES A BARCELONA

Inscripcions presencials. Imprescindible aportar la documentació necessària. Consulta el nostre web.

Persones a l'Atur

Si et trobes en situació d’atur, tens dret a fer UN taller amb 50% de descompte. Les inscripcions per a persones aturades seran només presencials.

Persones amb Discapacitat

Les persones amb reconeixement de discapacitat d'entre el 33% i el 64% poden gaudir d'una reducció del 50% en la tarifa dels tallers; i aquelles que tinguin un reconeixement igual o més que el 65% poden gaudir d'una reducció del 75% en la tarifa dels tallers.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | Av. Fabregada, 22 3r pis 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC PATI LLIMONA

Regomir, 3
08002 Barcelona
932566100
ccpatillimona@patillimona.net

Logo Miram Cloud