Logo del centre cívic
Novetat!!
15/10- PANTALLA BARCELONA: Projeccions "Vaca" i "Figuras"
Logo de l'activitat 15/10- PANTALLA BARCELONA: Projeccions

Dimarts de 18.30 a 21 h

15 d'octubre de 2019

Espai: Sala M. A. Capmany

ACTIVITAT GRATUÏTA AMB PLACES LIMITADES - CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA

Dins del cicle Pantalla Barcelona el Pati Llimona proposa, el dimarts 15 d'octubre a partir de les 18.30 h, la projecció del curtmetratge Vaca, de Marta Bayarri (2018, 15') i la del llargmetratge Figuras, de Eugenio Cavenari (2018, 83').

VACA

De Marta Bayarri

Marta Bayarri afegeix en paral·lel al seu treball com a actriu, l'escriptura i direcció amb el curtmetratge Vaca. La Marga viu atrapada en una vida rutinària que no la satisfà. Un dia té l'oportunitat de ser algú diferent, però per aconseguir-ho necessitarà trobar ajuda i això no serà tan fàcil.

FIGURAS

De Eugenio Cavenari

Stella pateix esclerosi lateral amiotròfica, i necessita ajuda constant. Stella, la seva filla, la visita esporàdicament i per a afrontar la deterioració prematura de la seva mare es refugia en la festa. Música, humor i amor és el que necessiten Stella i Valeria per a fer front a la malaltia i a l'espera d'un pis de protecció oficial. L'austeritat i sinceritat contrasten amb l'humor discret però necessari. Eugenio Canevari torna a fusionar argentina amb Barcelona, un repartiment multicultural i amb la col·laboració de Chroma Teatre.

Preu: Gratuït

Dimarts
15/10/2019

Promoció Reis

Els dies 7 i 8 de GENER, si fas inscripció presencial, podràs optar a un segon taller al 50% de la llista que publicarem al nostre web el divendres 3 de gener.

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Alguns tallers tenen un suplement de material que caldrà abonar el primer dia de taller.

AJUTS

Inscripcions presencials. Imprescindible aportar la documentació necessària. Consulta el nostre web.

Persones a l'Atur

Si et trobes en situació d’atur, tens dret a fer UN taller amb 50% de descompte. Les inscripcions per a persones aturades seran només presencials.

Persones amb Discapacitat

Les persones amb reconeixement de discapacitat d'entre el 33% i el 64% poden gaudir d'una reducció del 50% en la tarifa dels tallers; i aquelles que tinguin un reconeixement igual o més que el 65% poden gaudir d'una reducció del 75% en la tarifa dels tallers.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | C/Boria 17 Pral. 08003 Barcelona
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC PATI LLIMONA

Regomir, 3
08002 Barcelona
932566100
ccpatillimona@patillimona.net

Logo Miram Cloud