Logo del centre cívic
Novetat!!
PASSEJADA: creadores d'avantguardia

Dimarts de 19 a 21 h

9 de juliol de 2019

Espai: Pati d'en Llimona

Amb aquest itinerari visibilitzarem les trajectòries singular d’artistes i intel·lectuals pioneres que a principi del segle XX, reivindicaren un lloc en els cercles artístics i culturals de la ciutat. Pintores, novel·listes, poetes i pensadores, dones modernes i avançades que amb la seva vida i obra defensaren drets i llibertats. A càrrec d’Emma F. Parcerisa d’ANDRONAcultura Col·labora: Desgenera’t i la Bonne Lloc de trobada: CC Pati Llimona

Preu: Gratuït

Dimarts
09/07/2019

PROMOCIÓ LA MERCÈ

Els dies 25 i 26 de setembre, si fas inscripció presencial, podràs optar a un segon taller al 50% de la llista que publicarem al nostre web el divendres 20 de setembre.

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona

Suplement per al material

Alguns tallers tenen un suplement de material que caldrà abonar el primer dia de taller.

AJUTS

Inscripcions presencials. Imprescindible aportar la documentació necessària. Consulta el nostre web.

Aturats

Si et trobes en situació d’atur, tens dret a fer UN taller amb 50% de descompte. Les inscripcions per a persones aturades seran només presencials fins 15 de MAIG de 2019.

Discapacitats

Les persones amb reconeixement de discapacitat d'entre el 33% i el 64% poden gaudir d'una reducció del 50% en la tarifa dels tallers; i aquelles que tinguin un reconeixement igual o més que el 65% poden gaudir d'una reducció del 75% en la tarifa dels tallers.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | C/Boria 17 Pral. 08003 Barcelona
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC PATI LLIMONA

Regomir, 3
08002 Barcelona
932566100
ccpatillimona@patillimona.net

Logo Miram Cloud