Novetat!!

Taller d'història de Barcelona (del orígens a la fi de l'edat mitjana) - NOU

Dimarts de 17.30h a 19h

Del 29 de Gener de 2019 al 19 de Març de 2019

Espai: Aula 2.4

Taller d’història de Barcelona – dels orígens a la fí de l’Edat Mitjana. El Pati Llimona, envoltat de restes de la ciutat romana i medieval, és la millor atalaia per contemplar la història de Barcelona. En aquest taller descobrirem el passat de la ciutat, des dels primers habitants del pla de Barcelona fins a la tardor medieval. Una mirada des de l'arqueologia, la societat, el món de les dones, la política, la cultura, la vida quotidiana..., per reflexionar sobre la ciutat i el món on vivim. Una història, més enllà de la mar que ens banya i la serra de Collserola, connectada amb allò que passava a Europa i a les altres ribes de la Mediterrània. Un total de 8 sessions, que inclourà una ruta pel barri gòtic. 1. Dels primers agricultors fins a Barkeno. 2. La colònia Julia Agusta Faventia Barcino. 3. La crisis de l’imperi. 4. Visigots, Musulmans, Francs i Catalans. 5. La ciutat comtal 6. Una capital de la Mediterrània 7. Crisis i lluites socials a la tardor de l’Edat Mitjana. 8. Ruta pel barri gòtic.

Preu: 51,28 € (IVA inclòs)

Veure sessions

PROMOCIÓ TALLERS HIVERN

Els dies 17 i 18 de Gener, si fas inscripció presencial, podràs optar a un segon taller al 50% de la llista publicada al nostre web el dia 16 de gener.

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Alguns tallers tenen un suplement de material que caldrà abonar el primer dia de taller.

Ajuts:

Si et trobes en situació d’atur, tens dret a fer UN taller amb 50% de descompte. Les inscripcions per aturats seran només presencials. Imprescindible aportar la documentació necessària en el moment de fer la inscripció.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | C/Boria 17 Pral. 08003 Barcelona
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC PATI LLIMONA

Regomir, 3
08002 Barcelona
932566100
ccpatillimona@patillimona.net