Novetat!!

L’ISLAM I ELS MUSULMANS A BARCELONA, PER UNA CIUTAT SENSE ODI - sessió dia 15

Dimarts de 18 a 21 h

15 de Maig de 2018

Espai: Sala Joan Maragall

EL TALLER CONSTA DE DOS DIES , ET POTS INSCRIURE A UNA O DUES SESSIONS La voluntat d’aquesta formació, dirigida i coordinada per SAFI (Stop als Fenòmens Islamòfobs), és aplegar el coneixement adquirit al llarg dels darrers anys per la nostra associació al voltant de la islamofòbia i els seus efectes i canalitzar-lo cap a un programa formatiu rigorós, didàctic i de vocació pràctica destinat a prevenir-la i combatre-la. La islamofòbia és cada cop més visible i sorgeix a partir de processos que tenen en gran mesura un origen global, però el seu efecte sobre la vida de les musulmanes i musulmans és ben quotidià i local. A càrrec de: Martin Lundsteen i Mustapha Aoulad Sellam de Stop Als Fenòmens Islamòfobs (SAFI)

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Les inscripcions on line les podreu fer a partir del 19/04/2018

PROMOCIÓ TALLERS HIVERN

Els dies 17 i 18 de Gener, si fas inscripció presencial, podràs optar a un segon taller al 50% de la llista publicada al nostre web el dia 16 de gener.

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Alguns tallers tenen un suplement de material que caldrà abonar el primer dia de taller.

Ajuts:

Si et trobes en situació d’atur, tens dret a fer UN taller amb 50% de descompte. Les inscripcions per aturats seran només presencials. Imprescindible aportar la documentació necessària en el moment de fer la inscripció.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | C/Boria 17 Pral. 08003 Barcelona
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC PATI LLIMONA

Regomir, 3
08002 Barcelona
932566100
ccpatillimona@patillimona.net