Novetat!!

L’ISLAM I ELS MUSULMANS A BARCELONA, PER UNA CIUTAT SENSE ODI - sessió dia 15

Dimarts de 18 a 21 h

15 de Maig de 2018

Espai: Sala Joan Maragall

EL TALLER CONSTA DE DOS DIES , ET POTS INSCRIURE A UNA O DUES SESSIONS La voluntat d’aquesta formació, dirigida i coordinada per SAFI (Stop als Fenòmens Islamòfobs), és aplegar el coneixement adquirit al llarg dels darrers anys per la nostra associació al voltant de la islamofòbia i els seus efectes i canalitzar-lo cap a un programa formatiu rigorós, didàctic i de vocació pràctica destinat a prevenir-la i combatre-la. La islamofòbia és cada cop més visible i sorgeix a partir de processos que tenen en gran mesura un origen global, però el seu efecte sobre la vida de les musulmanes i musulmans és ben quotidià i local. A càrrec de: Martin Lundsteen i Mustapha Aoulad Sellam de Stop Als Fenòmens Islamòfobs (SAFI)

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Les inscripcions on line les podreu fer a partir del 19/04/2018

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Alguns tallers tenen un suplement de material que caldrà abonar el primer dia de taller.

Ajuts:

Si et trobes en situació d’atur, tens dret a fer UN taller amb 50% de descompte. Les inscripcions per aturats seran només presencials. Imprescindible aportar la documentació necessària en el moment de fer la inscripció.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | C/Boria 17 Pral. 08003 Barcelona
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC PATI LLIMONA

Regomir, 3
08002 Barcelona
932566100
ccpatillimona@patillimona.net