Novetat!!

VISUALWALK GÒTIC (AUDIOVISUAL DEL BARRI)

Dijous de 18 a 21 h

Del 10 de Maig de 2018 al 24 de Maig de 2018

Espai: Aula 2.3

Professor/a:  Astorgano, Rober

En aquesta activitat realitzarem un recorregut pel barri i gravarem entrevistes a la gent que trobarem. Les entrevistes tractaran sobre un tema social en concret relacionat amb la temàtica del Festival. Abans de realitzar el recorregut de gravació es decidirà el tema a tractar així com l'enfocament que se li donarà i a partir d’aquesta base es prepararan les entrevistes. A l'hora de gravar les entrevistes, es buscarà una localització i un enquadrament adequat, bo i tenint en compte factors de composició, il·luminació, etc. Finalment, es farà un visionat i edició del material obtingut, per acabar realitzant un projecte audiovisual comú, amb les entrevistes fetes per tots els assistents a l’activitat. A càrrec de: Rober Astorgano

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Les inscripcions on line les podreu fer a partir del 19/04/2018

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Alguns tallers tenen un suplement de material que caldrà abonar el primer dia de taller.

Ajuts:

Si et trobes en situació d’atur, tens dret a fer UN taller amb 50% de descompte. Les inscripcions per aturats seran només presencials. Imprescindible aportar la documentació necessària en el moment de fer la inscripció.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | C/Boria 17 Pral. 08003 Barcelona
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC PATI LLIMONA

Regomir, 3
08002 Barcelona
932566100
ccpatillimona@patillimona.net